Bezoek Zen River Tempel, Boeddhistisch Klooster

Afgelopen zaterdag hebben we het  internationaal Boeddhistisch klooster, Zen River Temple in Uithuizen bezocht.

Nadat ‘s ochtends de wekelijkse Kendo-training, bij Shinbukan in Groningen, was afgerond met kata was er even tijd voor een snelle lunch voordat we vertrokken. Met 17 personen gingen we naar Uithuizen en begonnen om 14:00 aan de rondleiding die door 2 medewerkers van het klooster werden verzorgd. We kregen diverse ruimten te zien waarvan de belangrijkste de zendo (meditatie ruimte, zie foto ) was. Aansluitend was er een begeleide Zazen sessie door de abt van het klooster.

Een zeer interresante middag georganiseerd door een kendoka van Suirankan. Waarvoor dank en hulde.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.