3e plaats voor Jerry Zandstra op Iijima Cup 2019

en een stevige vertegenwoordiging van Suirankan Meppel. Het begon zaterdag al vroeg met de trip naar Amsterdam-Zuid vanwege de registratie en shinai check om 09:00. Iedereen was gemotiveerd voor deze dag na de training met Iijima Akira sensei van afgelopen week. Helaas werden we 1 voor 1 uitgeschakeld in de Kyu wedstrijden, maar vielen we toch in de prijzen door de overwinning die Jerry Zandstra behaalde. Een 3e plaats! Bij de heren ging Daan Pelger senpai erg goed, maar werd helaas ook uitgeschakeld. Assi Korhonen liet zien hoe je een “Do” moet maken. Een voorbeeld uit het boekje. Het was een leuke dag en de vriendschappen met andere dojo’s werden ook weer aangehaald. Voor herhaling vatbaar!

(foto: Pauline Veijer)

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.