21 September proefles Kendo!

DSC_0639

Ben jij op zoek naar een sport waar je niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk jezelf blijft verbeteren?Kom dan naar onze gratis proefles Kendo op 21 september bij Suirankan Meppel!

Kendo is een sport waar je werkt aan onder andere;  snelheid, reactievermogen, motoriek en conditie, maar het brengt je als persoon ook een paar stappen verder.

Bij Kendo leer je niet alleen hoe je jouw tegenstander kan verslaan, maar vooral hoe je jezelf kan overwinnen. Je helpt elkaar om beter te worden en daarom is respect ook een keystone in deze sport.

Etiquette, respect en de filosofieën van het Zen- boeddhisme  vind je allemaal in deze geweldige sport terug.

Kendo is een aanvalssport, maar het is niet de bedoeling om doelloos op elkaar in te meppen. Je leert bijvoorbeeld vooral hoe je razendsnel een beslissing moet nemen en openingen te creëren om op precies het juiste moment toe te slaan door een goeie tactiek te ontwikkelen.

Omdat je nooit uitgeleerd raakt en de filosofieën van Kendo prachtig doorvloeien in het dagelijks leven, blijven de meeste mensen hun hele leven Kendo beoefenen.  Of je nou jong/oud, man/vrouw(of anders) bent, je leert voor jou zelf de best passende manieren om jezelf te blijven ontwikkelen.

Voel jij affiniteit met de bovenstaande beschrijving, schrijf je dan in met ons inschrijfformulier en zien je graag op 21 september om 19:00 bij de Catherinastraat 9 in Meppel. ( Mocht je deze avond niet kunnen, maar je bent wel enorm enthousiast? Geen ramp, een andere week ben je alsnog van harte welkom. Laat het ons alleen even weten)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdE7DT9tQ9NM7cYYqMg8FBnwk6WmBV66N3muAgoVMNk9EhoEQ/viewform?usp=sf_link

Contact informatie;:

Sensei Joke de Jong 5e Dan

joke.dejong.t@gmail.com

0622803878

Sempai Daan Pelger 3e Dan

daanpelger@gmail.com

0644311077

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Leave a Reply