15 september gaan we weer een kennismakingscursus beginnen!

Kendovereniging Suirankan Meppel start 15 september weer met een nieuwe kennismakingscursus Kendo voor beginners.

Altijd al “de weg van het Japanse zwaard”willen leren? Geef je dan snel op voor onze beginnersgroep. Om een indruk te krijgen is er donderdag 15 september vanaf 19:00 een gratis eerste les met de uitleg wat Kendo is en ga je uiteraard ook zelf proberen hoe het is om met een shinai (bamboezwaard) te slaan. Ben je na deze avond nog enthousiaster en wil je graag meer van Kendo leren, dan  kan je je inschrijven voor de kennismakcursus!

De kosten voor deze cursus bedragen € 75,– euro en hiervoor krijg je; 

–         10 lessen in de basisslagen van Kendo

–         een shinai (bamboezwaard)

–         2 landelijke lessen van 6e en 7e Dan sensei

–         intensieve begeleiding van Dojoleidster Joke de Jong (5e Dan) en LMA docent Kendo

–         een flinke dosis conditie, snelheid en zelfvertrouwen!

Je hoeft voor deze cursus geen  speciale kleding aan te schaffen, een t shirt en sportbroek zijnvoldoende en we sporten op blote voeten.

De minimum leeftijd is ca. 15 jaar, maar verder is iedereen welkom ongeacht geslacht of achtergrond. Onze vereniging heeft een grote verscheidenheid van leden qua leeftijd. Dus wees niet bang dat je buiten de boot valt, zolang je enthousiast bent en wilt leren, hoef je je nergens anders over druk te maken dan heel goed je best doen!

Wil je 15 september graag meedoen met de rest van de nieuwelingen meld je dan aan via onze Facebookpagina, www.suirankan.nl of mail naar joke.dejong.t@gmail.com of daanpelger@gmail.com

 

Je vind ons aan de Catherinastraat 9 in Meppel.

13584931_943425835754604_1034617455868196188_o

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.