We mogen weer!

De versoepelingen laten trainen onder voorwaarden weer toe. Dat was het startsein voor Suirankan om de Hakama (traditionele broek) en Gi (jas) weer aan te trekken. Al vroeg stonden de eerste leden voor de deur van sporthal ‘t Zandmeer in Kerkenveld om te kunnen trainen.

Martin Sensei. Drawing by Assi Korhonen

[Afbeelding: Mokuso from Art about religion… but not religious art by Assi Korhonen (c) 2021]

Met een grote groep mochten we, onder leiding van Martin van Dijk sensei, de spieren weer opwarmen en de eerste slagen met de shinai (bamboe zwaard) weer uitvoeren.  De eerste trainingen zijn wel wat aangepast om iedereen de gelegenheid te geven om weer conditie op te doen en misschien wat gevolgen van Corona weg te werken.

Het was weer fijn om te kunnen trainen en elkaar weer te zien.

Wil je ook een keer komen kijken, neem dan gerust contact met ons op.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.