Author Archives: Harry

RTV-Meppel Sport Lokaal Interview met Joke de Jong sensei

Vandaag was de uitzending van RTV – Meppel met als thema ‘ Sta Sterk’, ‘Wees Weerbaar’ en ‘Iedereen mag er zijn’. Als onderdeel hiervan is Joke de Jong sensei geïnterviewd met betrekking tot Kendo. Hieronder vind je het interview:

Posted in Geen categorie | Comments Off on RTV-Meppel Sport Lokaal Interview met Joke de Jong sensei

Joke de Jong sensei op de radio.

Zaterdag 18 mei zal Joke sensei te horen zijn aan de stamtafel in “Café La Porte” bij rtv Meppel. Het thema van deze radiouitzending: ‘Sta Sterk’, ‘Wees Weerbaar’ en ‘Iedereen mag er zijn’ .

Posted in Geen categorie | Comments Off on Joke de Jong sensei op de radio.

Training 14 mei in Gymlokaal Leeuweriklaan

Op bovenstaande data zal Kendo Club Suirankan niet trainen op onze vaste lokatie in Hoogeveen. In verband met eerdere reserveringen zal de training op 14 mei 2019 worden gehouden in Gymlokaal Leeuweriklaan. Adres: Leeuweriklaan 7 in Hoogeveen.

Posted in Geen categorie | Comments Off on Training 14 mei in Gymlokaal Leeuweriklaan

Bezoek Shinbukan Groningen op training van Suirankan

Een grote opkomst vanuit het noorden was de verrassing op de dinsdag training in Hoogeveen. Een groep kendoka’s van Kendovereniging Shinbukan Groningen waren naar ons toe gekomen, vanwege sluiting van de sportzaal in Groningen, om hun training “niet te hoeven … Continue reading

Posted in Geen categorie | Comments Off on Bezoek Shinbukan Groningen op training van Suirankan

Bezoek Zen River Tempel, Boeddhistisch Klooster

Afgelopen zaterdag hebben we het  internationaal Boeddhistisch klooster, Zen River Temple in Uithuizen bezocht. Nadat ‘s ochtends de wekelijkse Kendo-training, bij Shinbukan in Groningen, was afgerond met kata was er even tijd voor een snelle lunch voordat we vertrokken. Met … Continue reading

Posted in Geen categorie | Comments Off on Bezoek Zen River Tempel, Boeddhistisch Klooster